ANLÆG

Belægningsopgaver


GreenCare har stor erfaring i udførelsen af alle typer belægningsopgaver.

Vi har udført belægningsopgaver i mange forskellige størrelser, varianter, materialer og sværhedsgrader. Medarbejderne har viden og stor erfaring med forskellige belægningstyper og ligeså sammensætning af disse, hvad enten der er tale om grus-, beton-, sandstone- eller granitbelægninger.


En ny belægning, uanset størrelsen, er en investering der skal holde i mange år. Det stiller krav til udførelsen og kvaliteten af arbejdet.


Så næste gang du har brug for en fagmand i din have så tag GreenCare med på råd.Græs & beplantning


En smuk sammensat beplantning er et bærende element i den harmoniske have og kan give oplevelser året rundt. Hvad mange haveejere også har erfaret er, at det kan være meget arbejdskrævende at vedligeholde sådanne beplantninger. GreenCare kan både rådgive og udføre beplantninger, som harmonerer, og som efterfølgende kræver et minimum af pleje og vedligeholdelse.


Vi tager udgang i eksisterende forhold som lys, vind og jordbund og sammensætter det, der netop passer ind i din have. Der kan også være planter, som blot skal flyttes eller beskæres for at give et helt nyt udtryk i haven.


Ingen harmonisk have uden en velplejet græsplæne. GreenCare har stor erfaring i såvel anlægning af almindelige græsplæner som anlægning af rullegræs. Efterfølgende kan vi selvfølgelig altid hjælpe med pleje og vedligeholdelse af græsplænen - gødningsplaner, bekæmpelse af diverse sygdomme og lign., både konventionelt og med mere miljøvenlige alternativer.Havedesign 


GreenCare design er kreativ, enkelt og funktionel havedesign til haveejerne, som forventer lidt mere...


I tæt samarbejde med dig sammensætter vi den have, som netop passer til dine ønsker og behov. Med øje for eksisterende forhold som bygninger, udsigt og lign. bygges haven op. Vi har en stor erfaring med at sammensætte en både harmonisk og funktionel have med et minimum af efterfølgende vedligeholdelse.


Vi vil gerne være din samarbejdspartner fra start til slut. Lige fra den første streg på papiret til fliserne er lagt, græsset er sået og den sidste plante er sat i jorden.


Findes der noget bedre end en sommerdag på terrassen – dufte, farver, fuglesang, hygge og meget mere – det helt perfekte uderum til at give et godt afbræk i en måske travl hverdag.


Derudover samarbejder vi med landskabsarkitekter samt tegnestuer.