OM OS

Om os

 

Anlægsgartnerfirmaet Werner Rasmussen blev grundlagt i 1916, dernæst overtaget af dennes søn B. Werner Rasmussen, sidenhen i 1990 overtaget af anlægsgartner Jan Trinderup som frem til 2015 har kørt firmaet videre under navnet, anlægsgatner Jan Trinderup, B. Werner Rasmussens eftf. Anlægsgartnerfirmaet har rødder i Taarbæk.

 

GreenCare som er ejet af anlægsgartner Allan Jørholm, overtog i 2015 anlægsgartnerfirmaet Jan Trinderup, B. Werner Rasmussens eftf. og bygger nu videre på de mursten der i snart 100 år har været fundamentet, under navnet GreenCare, anlægsgartner Jan Trinderups eftf..

 

Anlægsgartner Jan Trinderup er stadig en stor del af firmaet og med hans viden i baghånden, udgør GreenCare en erfaren og veluddannet medarbejderstab, som kan klare enhver opgave og udfører kvalitetsarbejde til konkurrencedygtige priser.

 

Pleje af haver og grønne områder, belægningsopgaver, beskæring, træfældning, snerydning samt designe den komplette og kreative haveplan blot for at nævne nogle af opgaverne.

 

GreenCare tilstræber altid positive og langvarige kunderelationer, og vi sætter en ære i at overholde aftaler. Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud på din opgave.

 

Vi er et anlægsgartnerfirma, som udfører alle former for anlægsgartneropgaver.

 

GREENCARE

Blåmejsevej 9 · 3400 Hillerød · T: 4070 5020 · E: info@greencare.dk

Copyright @ All Rights Reserved

Medlem af Danske Anlægsgartneres Garantiordning

Danske Anlægsgartneres Garantiordning sikrer kunderne erstatning ved mislykkede anlægsprojekter.

Garantiordningen omfatter Håndværkets Ankenævn, der behandler bl.a. uoverensstemmelser mellem medlemmerne af Danske Anlægsgartnere og deres kunder. Garantiordningen er et sikkerhedsnet, der sørger for, at kundernes rettigheder sikres både med hensyn til det udførte arbejdes kvalitet og pris.

Og dette også i de tilfælde hvor det pågældende anlægsgartnerfirma er lukket eller ikke indstillet på at udbedre de påviste mangler mv.

www.dag.dk